keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Urho Muroma-IltavartioTässä Urho Muroman  tekstiä viikon varrelle

 2. päivä  
 Pidä kiinni Jumalan pyhästä sanasta. Älä anna inhimillisen heikkouden ja puutteiden ,joita sen kirjoittajat ovat jälkeensä jättäneet, vähimmässäkään määrässä horjuttaa uskoa Raamatun jumalalliseen innoitukseen. Rukoile mieluummin, että Herra yhä enemmän vahvistaisi uskoasi tämän Pyhän Kirjan jumalalliseen ilmoitukseen juuri sellaisena kuin se Sanassa on tuotu esiin. Ja mitä syvemmin saat kokea lupausten ihmeellistä toteutumista omassa elämässäsi, sitä syvemmin myös kiinnyt Pyhään Kirjaan. Tuskinpa Kristuksen seurakunta tarvitsee tänä aikana mitään niin syvästi kuin yhä vankempaa uskoa Pyhään Raamattuun, jumalallisen tahdon täydellisenä ilmoituksena. Mikäli seurakunta putoaa pois Sanan varmalta pohjalta, se joutuu nykyisen, henkivaltojen välisen, taistelun riepoteltavaksi tavalla, mikä lopulta vie sen haaksirikkoon. Kiinteämmin Sanaan! Syvempään rukoukseen! Ehdottomampaan kuuliaisuuteen! Ja elävä Jumala on kirkastava itsensä!
 3. päivä
  Tule Jeesuksen kasvojen eteen. Tyhjennä siinä koko sydämesi. Pura koko kuormasi. Kerro koko asiasi. Herra on lempeä ja hyvä. Hänen ilonsa on saada antaa anteeksi ja pyyhkiä pois synnit. Uskoudu Hänelle uudestaan ja saat nähdä, että kaikki on taas tuleva hyväksi. Katso, miten Jeesus kuvaa taivaallisen Isän mielenlaatua katuvaa syntistä kohtaan. Isä odottaa lastansa portilla. Isä näkee lapsensa jo ennen kuin tämä hänet huomaa. Isä se on, joka juoksee vastaan. Isä sulkee syliinsä ja suutelee hellästi. Näin tahtoo Herra sinullekin. Jumalan sydän on täynnä armoa ja rakkautta kaikkia katuvaisia kohtaan. Hän ei tahdo muistella hairahduksiasi ja lankeemuksiasi, vaan saada uudelleen armahtaa sinua. Älä jää niin kauas. Tule lähemmäksi. Painu rukoukseen. Ja puhu kaikki Jeesukselle. Katso, miten lempeästi Hän katselee sinua. Hän tahtoo sinua armahtaa. Annathan?
 Urho Muroma - Iltavartio

 (kuva mökiltä vuosia sitten)


Huomasin juuri, että jaekortit ja runokortit sivujen kuvat on jonnekkin kadonneet.Ehkä johtuu,kun tiedostot oli vanhoilla sivuilla,jotka loppui, mutta ne on tallessa muistitikulla.Kattelen ajallani asiaa.

Kiitosaihetta on.Pari lääkettä sain jättää pois ja niiden lääkkeiden haittavaikutukset samoin poistuneet.  On niin ilo näistäkin, keuhkot ja sydän olivat hyvässä kunnossa maanantaisella lääkärikäynnillä.
Eilen jaksoin leipoa sydämenmuotoisia hunaja-mantelipikkuleipiä ja lauloin paljon ja kiitin Herraa hyvyydestään.Astmalääke haittasi äänihuulia ja kun sain luvan jättää lääkkeen pois, niin laulaminen oli helpompaa.Armostaan kiitin ja uskollisuudestaan meitä heikkoja, puutteellisia lapsiaan kohtaan jne..
Raamatun sanan tutkiminen maistuu ja on kiitos suuri, kun netin kautta niin paljon hyvää opetusta tarjolla myös.Lauantaina oli ilo, kun pitkästä aikaa jaksoin Raamattuopiston  luennolle Joonan kirjasta, viimeiselle luennolle ja sain siitä paljon uutta.Tilaisuus oli ihan lähellä minua srk-talolla.
 Suuri kiitos rukouksin minua muistaneille ja ylinnä Jumalalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti