sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Pieni laumaMinua puhutellut pitkään esim. Jouko Niemisen kirjoitus Pieni lauma-lehdessä: "Ja he erkanivat toisistaan." Minulla se tulostettuna myös ja olen sen lukenut monta kertaa. Linkki alla, kirjoitus loppupuolella lehteä .
Ote kirjoituksesta:
 "Risti jakaa

Ystävät. Näin Raamattu on edeltä puhunut sen, minkä myös apostolit ovat selvästi sanoneet. Risti jakaa lopulta kristikunnan elävät jäsenet kahtia. Uusapostolit kulkevat “ristin vihollisina” (Fil. 3:18,19). Ajallinen hyvinvointi (vatsa) on heidän jumalansa…” Vaikka jakeissa 20,21 sanotaan, että vasta Jeesuksen tullessa meidän alennustilamme ruumis muutetaan kirkkaaksi… Rakastakaa (ja varoittakaa) niitä,
jotka ovat heikkoja lähtemään kaikkien uusien tuulien houkutuksiin. Rukoilkaa heidän puolestaan.

“Pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi” (Ilm. 3:11). Pysy uskollisuudessa Herraa kohtaan silloinkin, kun seisot keskellä erämaata yksinäisenä ja hylättynä! Hän tulee varmasti, ja hänen lohdutuksensa ei odota koskaan liian kauan. Vaikka et voitakaan tässä maailmassa, etkä rikastu tai löydä onneasi tämän ajallisen elämän siunauksista, niin sinulle on varattu parempi aarre, joka pysyy, Jeesus itse.
Tämän ajan hengellisessä kilpajuoksussa näkyvien siunausten perässä tämä unohtuu! Ja kuitenkin, tässä on KAIKKI kätkettynä. Anna ihmisten valita ensin. He vievät kaiken sen, millä on arvoa tässä maailmassa.

Mutta se, millä on arvoa Jumalan valtakunnassa – se jää heiltä tähteeksi. Kun olet keskellä ei-mitään, hylättynä ja yksinäisenä, siinä on Aabrahamin erämaa. Ja Jumala on rakentava luvatun maan keskelle sitä! Onhan Paavalikin sanonut tämän viisauden:
“- - vaan sen, mikä on hulluutta maailmalle, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään, ja sen, mikä on heikkoa maailmassa, sen Jumala valitsi saattaaksensa sen, mikä väkevää on, häpeään, ja sen, mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen Jumala valitsi, sen, joka ei mitään ole, tehdäksensä mitättömäksi sen, joka jotakin on 1. Kor. 1:27,28."
 Pieni lauma http://www.kristitynfoorumi.fi/PL12006.pdf

Muutenkin lehden kirjoitukset on lähellä sydäntä. Kiitos kirjoituksista!

Vointini yhä aikalailla kivulias ja uuvuttavaa, joten sivuja päivittelen voimieni mukaan.
Lähellä Jeesusta on hyvä olla. Ja Jumalan sanaan luottaen.Herra on lähellä  myös sairauksissamme ja vaikeuksissamme, lohduttaen ja vahvistaen uskoamme.

Siunausta päiviinne ystävät ja tuntemattomat ja kiitos esirukouksistanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti