sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Jumala on turvani,etsi minutkin eksyneen ja hoivaansa otti


Aamulla otin käteeni Fredrik Wislöffin rukouskirjan ja kirjoitus siinä tämän päivän kohdalla oli niin sopiva tähän päivään ja aikaan. Laitan sen kirjoituksen loppuun.


Maailman tapahtumat ja uutiset saavat varmaan monet pelkäämään ja etsimään turvaa.
Kumpa ihmiset löytäisivät turvan Jumalassa ja ilosanoman Jeesuksen Kristuksen tuomasta sovituksesta.
Sitä rukoilen sinullekkin rakas lukija, jos et vielä ole saanut oppia tuntemaan Jumalan rakkautta.
Taivaan Isä antoi ainoan Poikansa, Jeesuksen Kristuksen syntiemme kertakaikkiseksi sovitukseksi. 
Jeesus kutsuu ja tahtoo armahtaa tänäänkin. Vain Jeesuksen kautta on pelastus, lahjana annettu.
Onko nimesi jo kirjoitettu elämänkirjaan?  Jos on, iloitsen siitä kovasti!

Itse sain uskonlahjan 10 vuotta sitten.Luulin, etten kelpaa Jumalalle, kun olin niin huono ja syntinen.Elämäni oli vaikeaa ja pyysin Jumalaa auttamaan minua,rukoilin yksin kotona, muualta en apua löytänyt.Ystävien lähettämät Raamatunjakeet puhutteli minua ja koin Jumalan kutsun. Toki uskoin "tavallani", mutta en ollut saanut uudestisyntyä. Jumalan Pyhä Henki uudestisyntymisessä avasi sydämmeni käsittämään yhteyden Jumalaan ja annoin ohjakset Jumalan hyviin käsiin.Kyllä se oman tahdon tie on ollut toki tiukassa ja saanut tekemään paljon vääriä omia suunnitelmia, mutta Jumala kärsivällisyydessään, rakkaudessaan ja armossaan on tuonut minut takaisin aina oikeille raiteille.Edesmenneiden mummoni ja tätini esirukousten uskon auttaneen minua myös suuresti.
  Jumala kuuli rukoukseni,auttoi ja sain avata sydämmeni Jeesukselle.Minua syntistä varten Hän tuli ja otti huomaansa.Hän on maksanut ja sovittanut syntivelkani ja joka päivä auttanut minua.Jumala on ollut kanssani niin iloissa, kuin monissa murheissa ja vaikeuksissa.
 Ja uskon,niinkuin Raamattu ilmoittaa.Jeesus tulee takaisin,kun on aika ja noutaa seurakuntansa,joka häneen uskoo.Iankaikkiseen iloon...ja pyyhkii pois kyyneleemme...
  
 Ilm. 7:17
sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä."

Etsikää Herraa koko sydämmestä, niin löydätte.Olette arvokkaita ja rakkaita! Jeesus rakastaa teitä!

Joh. 3:16
Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.


Efesolaiskirje 2
4 mutta Jumala, joka on laupeudesta rikas, suuren rakkautensa tähden, jolla hän on meitä rakastanut,
5 on tehnyt meidät, jotka olimme kuolleet rikoksiimme, eläviksi Kristuksen kanssa-armosta te olette pelastetut-
6 ja yhdessä hänen kanssaan herättänyt ja yhdessä hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa,
7 osoittaakseen tulevina maailmanaikoina armonsa ylenpalttista runsautta, hyvyydessään meitä kohtaan Kristuksessa Jeesuksessa.
8 Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta-se on Jumalan lahja-
9 ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.Jumala on turvani / Fredrik Wislöff -Rukouskirjani

Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret. 5 Moos. 33:27 

Sinä Jumala, olet turvapaikka. Se sinä olet ollut minulle koko ikäni. Se olet nytkin.
Asuinpaikka-koti, jonka ovi on avoinna, niin että voin luottavaisesti mennä sisälle. Siellä iankaikkiset käsivarret ottavat minut vastaan. Koskaan ei ovi edessäni ole suljettuna, koskaan et vedä käsivarsiasi takaisin. Siellä tunnen olevani kotona.
Maailmassa on niin kovin paljon pahaa-vihaa ja väkivaltaa, valhetta ja itsekkyyttä. Ei ole ihme, että heikko pieni ihmislapsi tuntee itsensä vieraaksi ja pelokkaaksi. Mutta keskellä tätä kylmää, pahaa maailmaa olet sinä. Iankaikkiset käsivartesi ovat täällä alhaalla. Kun pääsen sinun syliisi, turvallisuutta ja iloa.
Iankaikkiset käsivarret lohduttavat ja vahvistavat minua. Ne antavat minulle rohkeutta ja voimaa käydä elämäntaisteluun ja kohdata päivän haasteet. Kiitos olkoon Jumalalle hänen iankaikkisista käsivarsistaan.

Fredrik Wislöff

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti