maanantai 3. heinäkuuta 2017

Siunattua kesää!Jumalan armoa ja huolenpitoa sinulle!

Uimapaikkaa katsastamassa


 
 Sivujen päivitys ollut lepotauolla ja muutenkin ollut hyvä levätä. Sairaudet ja kivut vie voimia, mutta Herra on lupaustensa mukaan antanut voimansa kullekkin päivälle ja on pitänyt huolen lupaustensa mukaan.Isä tietää tarpeemme.


 Nyt lämmin sää hellii kroppaa ja jotain nyt tänne laittelen.
Jonkun verran olen tehnyt käsitöitä pätkittäin, lähinnä ompelua; hameita, reppu
mm.valmistunut ja ollut iloa tehdessä.Ja lukenut paljon hyviä kirjoja,mm. Jukka Norvannon:Vainottu, Lempi Pursiaisen romaaneja.Lempi Pursiaisen kirjat tempasi mukaansa kertoen ihmisten elämästä nälkävuosien, sotien, sodan jälkeisen ajan ja myös herätysten tiimoilta täällä Savon seutuvilla, miten Jumala antoi voimaa jaksaa kaiken. Ja tietty Raamatun sanaa ammentanut välistä.

Laitan kuitenkin muutaman sananpaikan ja jotain valokuvia. Myös parit virren sanat loppuun. Niiden myötä siunattua kesän jatkoa!
Muistan teitä rukouksin ja kiitän lämpimästi myös minua muistaneita!


 
1. Tess. 5:18
Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa.

Room. 5:8
Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus kuoli meidän puolestamme, kun vielä olimme syntisiä.

Joh. 6:35
Jeesus sanoi heille: "Minä olen elämän leipä; joka tulee minun tyköni, se ei koskaan isoa, ja joka uskoo minuun, se ei koskaan janoa.


 
Matt. 11:28
Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon.

Joh. 6:35
Jeesus sanoi heille: "Minä olen elämän leipä; joka tulee minun tyköni, se ei koskaan isoa, ja joka uskoo minuun, se ei koskaan janoa.

Joh. 6:37
Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni; ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos2. Kor. 12:9
Ja hän sanoi minulle: "Minun armossani on sinulle kyllin; sillä minun voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa". Sentähden minä mieluimmin kerskaan heikkoudestani, että Kristuksen voima asettuisi minuun asumaan.

Gal. 5:1
Vapauteen Kristus vapautti meidät. Pysykää siis lujina, älkääkä antako uudestaan sitoa itseänne orjuuden ikeeseen.

1. Joh. 2:28
Ja nyt, lapsukaiset, pysykää hänessä, että meillä hänen ilmestyessään olisi turva eikä meitä häpeällä karkoitettaisi pois hänen tyköänsä hänen tulemuksessaan.

Heprealaiskirje 10
14 Sillä hän on yhdellä ainoalla uhrilla ainiaaksi tehnyt täydellisiksi ne, jotka pyhitetään.
15 Todistaahan sen meille myös Pyhä Henki; sillä sanottuaan:
16 "Tämä on se liitto, jonka minä näiden päivien jälkeen teen heidän kanssaan", sanoo Herra: "Minä panen lakini heidän sydämiinsä ja kirjoitan ne heidän mieleensä";
17 ja: "heidän syntejänsä ja laittomuuksiansa en minä enää muista".
18 Mutta missä nämä ovat anteeksi annetut, siinä ei uhria synnin edestä enää tarvita.
19 Koska meillä siis, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen veren kautta on pääsy kaikkeinpyhimpään,

2. Tessalonikalaiskirje 3
1 Sitten vielä, veljet, rukoilkaa meidän edestämme, että Herran sana nopeasti leviäisi ja tulisi kirkastetuksi muuallakin niinkuin teidän keskuudessanne,
2 ja että me pelastuisimme nurjista ja häijyistä ihmisistä; sillä usko ei ole joka miehen.
3 Mutta Herra on uskollinen, ja hän on vahvistava teitä ja varjeleva teidät pahasta.
4 Ja me luotamme teihin Herrassa, että te sekä nyt että vasta teette, mitä me käskemme.
5 Ja Herra ohjatkoon teidän sydämenne Jumalan rakkauteen ja Kristuksen kärsivällisyyteen.

5. Moos. 33:27
Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret.

Ps. 32:10
Jumalattomalla on monta vaivaa, mutta joka Herraan turvaa, häntä ympäröitsee armo.1. Oi Herrani, sä kilpeni, kallio, voimani / ja linnani tuskien tullen / ja rauhanikin sä oot pysyvin, / tuot toivon ja autuuden mulle.

2. Kun, Herrani, sä niin lunastit minut verelläsi, / ei maksuksi riittänyt kulta, / ja syntini pois, kuin niitä ei ois, / sä näin otit kaikki jo multa.

3. Ja seuraasi kun myös minut kihlasit itsellesi, / niin varjele rakkaudessa. / Nyt mielelläni myös tahtoasi / käyn seuraamaan valkeudessa.

4. Kun armoosi, oi Herrani, kätkit jo lapsesi, / ken voisikaan mua vahingoittaa? / Suo, että ei vois sun luotasi pois / mua synti ja maailma voittaa.

5. Sä ennemmin suo luopua kaikesta rakkaastakin, / kun uskossa vain pysyn aina, / niin nähdä mä saan sen toivoni maan, / sen, missä ei syntini paina.

Teksti:
    Lina Sandell 1864
1. Oi Herrani, / kun laumasi ostit, sä Paimeneni, / ja täytit sen hiljaisen kaipuun, / myös päivittäin / nyt johdata näin: / vie kanssasi nousevaan aamuun.

2. Taas uudelleen / käyt jäljissä laumasta eksyneen, / sen juhlien suojaasi kannat. / Pian lampaasi tuo / jo laumasi luo, / suo laitumen herkut ja mannat.

3. Näin, Paimen, teet: / sä hellästi hoitelet langenneet / ja puhdistat lampaiden haavat. / Kun voidetta tuot, / ja juodakin suot, / niin uupuneet taas avun saavat.

4. On pienoinen / sun laumasi, hoida, oi teethän sen / ja voimasi heikoissa näytä. / Tee armolles tie, / maan ääriin se vie / ja meissäkin tahtosi täytä.


Teksti:
    Lina Sandell 1866

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti