torstai 12. toukokuuta 2016

Siunattua kesää!

Pieniä, suuria iloja-kesää parvekkeelle
 Tomaatti odottaa istuttamista, kunhan lämpenee. Ruohosipuli ja persilja löysi paikkansa. Salaattia itämässä sinisessä lootassa. Peruna taustalla.

Vielä eräs rohkaisu kesän alkuun.

"Kukaan ei ole niin vähäpätöinen, ettei Jumalalla olisi varattuna suunnitelmaa hänen elämäänsä varten. Kukaan ei ole niin lahjakas, ettei hänen elämänsä menisi vikaan, ellei Jumalan suunnitelma pääse toteutumaan siinä.
Emme voi saada takaisin sitä osaa elämästämme, joka on jo tuhoutunut. Emme voi elää uudelleen tuhlaamiamme päiviä. Mutta se elämämme jakso, joka on vielä edessäpäin, voi koitua meille voitoksi. Jumalalla on suunnitelmansa elämämme jäännöksiäkin varten."
(Fredrik Wislöff).

 

Siunausta kesään ja joka askeleelle!
4 kommenttia:

 1. Hei Lea! Käyn täällä pari kertaa päivässä katsomassa merikotkan elämää. Vielä ovat kaikki tallessa. Emo on hyvin huomioinut myös pienintä poikasta. Sinulla oli niin hyvä Wislöffin kirjoitus,joka antaa toivoa kun menee vähän huonosti. Kiitos Jumalalle. Siunauksin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Minua pitkään rohkaissut ja lohduttanut tuo Wislöfin kirjoitus.
   Ihmeesti on pieninkin merikotkan poikanen selvinnyt todella.

   Mulle tulee usein mieleen linnuista ja kukista, miten Jumala luvannut pitää meistä huolen ja olemme Hänelle rakkaat ja arvokkaat.

   Matt. 6:26
   Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä, eivät ne leikkaa eivätkä kokoa varastoon, ja silti teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ja olettehan te paljon enemmän arvoisia kuin linnut!

   Poista
 2. Huomenna menen Norjaan ja sivuillani on hiljaista. Tulin kuitenkin tänne toivottamaan sinulle Jumalan rakkautta ja terveyttä elämääsi. En yhtään tiedä, mitä Norjassa odottaa minua. Toivon vain Herran apua niille joita tapaan. Siunausta ja lämmin halaus sinulle. Kuullaan kun tulen. Maila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas Maila, lämmin halaus takaisin!Hiljaista on useilla blogeilla.Itse olen ollut murehtunut, kun ihmiset(ystävätkin) menee eksytysten perässä täälläkin, mutta lohdutus aina tullut.Ja rukoilen vaan...Herra kuulee ja kaikkea hallitsee...
   Monesti koen, että minunkin puolestani moni rukoillut, kiitän niistä kovasti.

   Parvekepuutarha tuo iloa myös, siellä olen vuosia saanut istuskella kesäisin.
   Minulla ollut rukouksessa matkasi, viimeksi aamulla, että saat terveyttä ja siunausta matkallesi. Herran kanssa saat kulkea.
   Hyvä Paimen johdattaa meitä ja rakastaa.

   Poista