perjantai 1. syyskuuta 2017

Jumalan tahto ja johdatus:Mietteitäni onnesta ja kasvukipuja

Oikein hyvää tätä alkavaa kuukautta rakkaat ystävät ja lähimmäiset!

Kesä meni nopeaan ja sain taas iloa päivittää tätä blogiakin.
Uusi päivitys Kirjoituksiani ja sanomia-sivulla. Ja youtube kanavalle tein uuden videon.


Jaan myös mietteitäni keväältä muistiinpanoistani. Hyvin samat ajatukset yhä, lisäsin vain pari Raamatunkohtaa, jotka nousi ajatuksiini.


Mietteitä 28.3.2017 alk. Onnea ja kasvukipuja.


Hepr. 11:7
Uskon kautta rakensi Nooa, saatuaan ilmoituksen siitä, mikä ei vielä näkynyt, pyhässä pelossa arkin perhekuntansa pelastukseksi; ja uskonsa kautta hän tuomitsi maailman, ja hänestä tuli sen vanhurskauden perillinen, joka uskosta tulee. 


Olen miettinyt tuota sanaa ja koen ymmärtää, että on suuri siunaus olla vähässä uskollinen ja tehdä, mitä Jumala pyytää. Olla siinä tehtävässä/tehtävissä uskollinen, jonka Herra on sydämelle laskenut.  Hän itse sitoutuu siihen myös ja antaa voiman. Vaikka se usein vie aivan muuhun, kuin itse toivoisin. Jumala ei kunniaansa jaa ja vähäisinkin voi palvella Jumalaa. Näissä nyt kasvaen armossa ja vahvistuen.


Olen hyvin vähäinen ja riippuvainen Herrasta, mutta kysymys ei ole siinä, mitä minä voin tai suunnittelen, vaan mitä Jumala tekee.


Ja tahtoisin aina muistaa myös, mitä Herra on tehnyt ja kiittää kaikesta. Toki tunnustan, että liian harvoin kiitän ja on usein vaikea taipua Jumalan tahtoon. On usein vaikeaa myöskin suostua kärsimään myös fyysistä kipua ja yksinäisyyttä ja kärsin, kun liian usein kapinoin Jumalaa vastaan. En tahtoisi murehduttaa Jumalaa, joka minua rakastaa syvästi. Mutta armo riittää ja hoitaa." Tahdon rakastaa ristiä vain ja sen voimasta voittaa mä saan."; sanotaan eräässä laulussa.


1. Kor. 1:18 Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima. 


Onnellisuuden koen omalla kohdallani myös, jos  Jumalan tahto saa toteutua elämässäni.  Päivittäin voin parhaiten auttaa ihmisiä rukoilemalla heidän puolestaan, kun  mm. sairauteni vuoksi en pysty juurikaan muuten auttamaan.Toki kuunnellen kärsivää lähimmäistä silloin, kun kohtaan kärsivän tai kenet tahansa lähimmäisistä ja rakastaen heitä sillä rakkaudella, joka on vuodatettu sydämiimme. Room. 5:5 mutta toivo ei saata häpeään; sillä Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu. 


Onnellisuus on myös saada elää lähellä Herraa.Ja saada levätä siinä luottamuksessa, että ei tarvitse pinnistellä ja ponnistella saavuttaakseen Jumalan mielisuosiota. Se on jo lahjana annettu. Iankaikkinen elämä , pelastus. "Joh. 19:30 Kun nyt Jeesus oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: "Se on täytetty", ja kallisti päänsä ja antoi henkensä. "


Jumalan tahto on hyvä kaikkia ihmisiä kohtaan. Ja kun saan vaeltaa Jumalan tahdossa (jota pyydän aamuisin), Hänen johdatuksessaan ja Hän saa olla Herra, niin voin luottaa siihen, että kuljen parasta tietä,oppien luottamaan, että Jumalan tahto on aina paras elämässäni. Vaikka se usein näyttää vievän myös  monien kärsimysten ja koettelemusten keskelle. Niissä kaikissa kuitenkin olen saanut huomata, miten Jumala antaa voiman kestää ja niihin piilee suuriakin siunauksia. Myöskään yksikään rukous ei ole turha.

Minun tulee vähetä, Kristuksen kasvaa. Sen toivon pitäväni aina mielessä myös ja katse Kristuksessa.


Toivon sydämmestäni, että saan voimaa pitää kiinni Jumalan sanasta, joka on ilmoitettu Raamatussa.Rukoukseni:" Isä, kiitos, että saan olla lapsesi. Kiitos, että syntini on sovitettu rakkaan Poikasi Jeesuksen Kristuksen kautta. Isä, kiitos, että saan kasvaa armossa ja Sinun tahtoosi taipuen. Kun saan oppia tuntemaan syvemmin ja syvemmin Sinua ja käsittämätöntä rakkauttasi, sitä hartaammin rukoilen, että Sinun tahtosi tapahtukoon. Tahtosi on todella parasta elämässäni! Olen Sinun ja aina olet kanssani--se on valtava rikkaus ja onni. Kiitos, että saan kasvaa  suojassasi, Sinun aikataulussasi ja olla keskeneräinen ja rikkonainen. Kiitos Isä! Jeesuksen nimessä, Aamen"
 

2 kommenttia:

 1. KIITOS blogikirjoituksistasi! Mikä löytö tänä sunnuntaiaamuna!
  Marjatta

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla Marjatta, jos olet löytänyt jotain vahvistavaa,rohkaisevaa ja lohduttavaa elämääsi!
  Tässä itse pienin askelin tahdon kasvaa Kristuksen tuntemisessa.Jumalan armo kestää ja riittää.
  Siunausta elämääsi!

  VastaaPoista