keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Herran helmassaHerran sylissä / Fredrik Wislöff

Niinkuin äiti lohduttaa lastansa, niin minä lohdutan teitä. Jes.66:13

Niinkuin äiti - yhtä hellä, yhtä rakastava, yhtä kestävä, yhtä ymmärtävä ja osaaottava - on Jumala.
 Sinä olet lapsi. Sinä kaipaat lohdutusta.
 Sinä saat lohdutusta. Jumala kumartuu puoleesi niin kuin rakastava äiti lapsensa puoleen.
 Ja sitten hän nostaa sinut syliinsä.
 Sairaus opettaa sinut pieneksi uudelleen, niin pieneksi, että olet valmis istumaan syliin.
 Nyt et enää hyöri ja hääri. Kaipaat lepoa.
 Jumalan sylissä saat levon. Sinä saat oikein rentoutua, heittää sikseen kaiken, mihin sinä kulutit voimasi, unohtaa kaiken pahan ja olla hiljaa ja turvallisesti Jumalan luona.
 Työ, vaatimukset, velvollisuudet eivät saa nyt askarruttaa sinua. Painaudu hiljaa Jumalan polvelle ja salli hänen kätensä hyväillä sinua.
 Jos vain olet kyllin hiljaa, niin siinä - Jumalan polvella - kuulet Jumalan sydämmen sykkeen. Koko maailmassa ei ole yhtäkään sydäntä, joka niin hellästi sykkii sinulle kuin Jumalan. Joka ainoa sydämen syke on syvää rakkautta.
 Kuuntele hiljaa!
 Tunne Jumalan rakastava käsi ja kuule hänen sydämmensä sykkivän sinulle.

Kirjasta Herran helmassa/ Fredrik Wislöff- Sanaa sairaille ja ahdistetuille


27.12.2017 luminen maisema keittiön ikkunasta

Kun luin tuon kirjastosta lainaamani kirjan ensimmäisen tekstin, henkäisin, että tuohan on aivan, kuin olen itse saanut tuntea vuosia, kivuissa ja uupumuksessa, iloissa ja suruissa. Ja olen saanut olla ja levätä hiljaa ja hiljaisuudessa. Noita sanoja olen löytänyt Raamatusta myös . Tahdoin jakaa tämän, jos joku saisi lohdutusta ja lepoa lähellä Jumalaa.

Aikamme on  suorituskeskeistä , ihmistä korottavaa,luvataan parantumisihmeitä, voimaa jne. Ei ihme, että pienet ihmiset uupuvat ja ovat hämmennyksissä. Väärää opetusta on niin paljon. Iloitsen ja kiitän jokaisesta veljestä ja sisaresta, jotka ovat varoittaneet  vääristä opetuksista ja rukoilen heidän puolestaan.. Ja iloitsen, että voin jakaa linkkejä heidän sivuilleen myös, joista olen saanut paljon... Viimeksi lisäsin Jouko Niemisen kotisivut, joita suosittelen .


Kristus kaikki kaikessa! Sanoma rististä on pääasia!

Jumala Raamatussa selvästi opettaa, että voima on heikkoudessa ja että lepo Jeesuksen lähellä ja armossaan ja haavoissaan kuuluu meille, myös sairaille ja avuttomille.


Hän on luvannut olla kanssamme joka päivä maailman loppuun asti ja toteuttaa lupauksensa ja sanansa kaikin tavoin. Saamme levätä siinä luottamuksessa Hänen omiin sanoihinsa.

Lepään yhä paljon, harvemmin olen tänne blogiin mitään kirjoittanut, mutta nyt tämä vaihe, jatkaa lähellä Jeesusta ja juurtua Raamatun sanaan ja Jumalan henkilökohtaiseen tuntemiseen syvemmin.


Olen saanut voiman jaksaa päivän askareet ja paljon turhaa jäänyt pikkuhiljaa pois. Olen saanut voimaa jaksaa sairauden tuomat kivut ja uupuksen.


Jouluaattoa oli ilo viettää pojan perheen luona, iloitsimme lapsenlapsestamme muiden isovanhempien kanssa yhdessä.  Oli leppoisaa ja rauhallista.


Sain myös Jumalan lahjana tehdä matkankin syksyllä poikani perheen kanssa ja avustamana Välimeren lämpöön Kreetalle viikoksi, siellä todella fibromyalgiaoireet oli ainakin puolta helpommat. Matka oli ihana ja kiitän yhä siitä Jumalaa! Kiitän myös ystävistä, jotka kantoivat minua esirukouksin koskien matkaani!
Agii Apotolii 2017
Muistaakseni kahdeksan tai yhdeksän vuotta sitten pääsin käymään Kos:lla viimeksi ja silloinkin huomasin sen Välimeren ilmaston hyvän vaikutuksen. Ihana ajatella, että pääsemme Iankaikkiseen iloon, kun Herramme Jeesus saapuu, sitten ei kipua, ei sairautta jne. Isä yksin tietää sen ajan, mutta se lähenee päivä-päivältä. Siihen saakka rukoilen voimaa, jotta jaksamme seisoa lujina Kristuskalliolla ja saavuttaa uskomme päämäärän, sielujemme pelastuksen.


1. Pietarin kirje 1
3 Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka suuren laupeutensa mukaan on uudestisynnyttänyt meidät elävään toivoon Jeesuksen Kristuksen kuolleistanousemisen kautta,
4 turmeltumattomaan ja saastumattomaan ja katoamattomaan perintöön, joka taivaissa on säilytettynä teitä varten,
5 jotka Jumalan voimasta uskon kautta varjellutte pelastukseen, joka on valmis ilmoitettavaksi viimeisenä aikana.
6 Sentähden te riemuitsette, vaikka te nyt, jos se on tarpeellista, vähän aikaa kärsittekin murhetta moninaisissa kiusauksissa,
7 että teidän uskonne kestäväisyys koetuksissa havaittaisiin paljoa kallisarvoisemmaksi kuin katoava kulta, joka kuitenkin tulessa koetellaan, ja koituisi kiitokseksi, ylistykseksi ja kunniaksi Jeesuksen Kristuksen ilmestyessä.
8 Häntä te rakastatte, vaikka ette ole häntä nähneet, häneen te uskotte, vaikka ette nyt häntä näe, ja riemuitsette sanomattomalla ja kirkastuneella ilolla,
9 sillä te saavutatte uskon päämäärän, sielujen pelastuksen.

 
Nyt päivä vain ja hetki kerrallansa..kuten tutussa laulussa sanotaan-


Siunausta päiviinne rakkaat lukijat ja ystävät! 


Esirukouksin teitä muistaen, Jumalaa kiittäen,
Lea

4 kommenttia:

 1. Hei Lea. Olen iloinen kun sattumalta löysin tieni sinun blogiisi. Olen vajaa viikko sitten kotiutunut Meilahden sairaalasta jonne sydämen vajaatoiminta ja eteisvärinä yllättäen veivät hoitoon. Kun nyt luin tekstejäsi, koin ne hyvin lohduttavina. Ehkä tämä olikin Herran johdatusta löytää tieni blogiisi. Luen myös Israelissa asuvan Gavrielin blogia. Hän kirjoittaa ajankohtaisista uutisista. Siunausta sinulle elämässäsi. Ystävällisin terveisin Tanja Luukkanen Keravalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja kommentistasi!
   Ilo ja hyvä kuulla,että Herra antanut sinulle lohdutusta . Sitä toivonkin ja rukoilen,että se lohdutus, jota itse olen saanut, sitä saisin jakaa.

   Gavriel Eskelin blogi mullekkin tuttu.

   Herran hoivaa, huolenpitoa ja siunausta sinulle Tanja!

   Poista
  2. Kiitos Lea koskettavista Raamatunjaekuvistasi, jaoin niitä jo 😃. Ja sinusta huokuu aito Kristuksen sisäinen tunteminen. Osaat kohdata toista pientä, elämän kipujen kolhimaa Jeesuksen armossa. Helppo ei minunkaan tie, ja ristin armo tullut rakkaaksi. Tärkeää myös kun arvioit opetuksia kristillisellä kentällä. Löysin netistä Armo riittää- lehden, jossa samaa asiaa ja näkökulmaa kuin sinullakin. Ajattele, me ollaan tosiaan matkalla Rauhan Valtakuntaan, jossa olosuhteet täydelliset , ja aina hyvä olla, sillä Jeesuksemme on siellä. Meitä heikkoja kannetaan sylissä perille saakka, Hänen verensä tähden.

   Poista
  3. Kiitos kommentista Manna ja sanoistasi ,jotka rohkaisivat ja puhuttelivat !

   Ihana kuuulla, että ristin armo tullut sinullekkin rakkaaksi. Ja kirjoituksestasi huokuu myös Kristuksen tuntemisen armo ja rakkaus.

   Kirjoitit:"Ajattele, me ollaan tosiaan matkalla Rauhan Valtakuntaan, jossa olosuhteet täydelliset , ja aina hyvä olla, sillä Jeesuksemme on siellä. Meitä heikkoja kannetaan sylissä perille saakka, Hänen verensä tähden. "

   Kiitos! Niin meitä hoivataan ja kannetaan perille verensä tähden..se on niin totta.

   Siunausta päiviisi!

   Poista