lauantai 21. lokakuuta 2017

Joka päivä Jumalan kämmenellä , Juha Vähäsarjan kirjasta


Kreeta, Agii Apostoli 2017 


Joka päivä Jumalan kämmenellä
Vähäsarja, Juha


"Minä tulen kuin varas, autuas se, joka valvoo ja pitää huolen vaatteistaan, ettei joutuisi häpeään, kulkemaan alasti kaikkien nähden. Ilm. 16:15

Viimeisinä aikoina pahat henget vaikuttavat suuren valheen etenemisen, niin että monet valitutkin eksyvät. Niiden aikaan saamia ihmeitä ja merkkejä ilmenee, ja ne ovat yksinkertaisen näyttäviä ja tehokkaita. Kun valhe leviää ihmeitten ja merkkien saattelemana, ihmiset eksyvät joukoittain. Miten voi pysyä tiellä, pitää vaatteensa puhtaana?

-Vain pysymällä raamatun sanassa, maksoi mitä maksoi, tuntui miltä tuntui. Vain kuuliaisuus sanalle varjelee joutumasta harhaan koko muun maailman mukana. Nämä harhaopin menestyksen päivät ovat nyt lähempänä kuin yhtäkään sukupolvea ennen meitä. On sitä suurempi syy pysyä sanan alla turvassa. Uskonnolliset kokemukset voivat olla vakuuttavia, perusteltuja, ihmeellisiä ja silti vääriä. Jumalan sana ei sen sijaan koskaan petä.

2 kommenttia:

 1. Ihan sydän raskautettuna luen näitä sinun tekstejäsi, kun samaa Jumala puhuu kaikille omillensa. Sinun tehtäväsi on tuoda niitä rohkeasti esiin. Ei voi muuta kuin ihmetella Herran suuruutta! Pysy rohkeana ja kuuliaisena Herralle, sinun osasi ei totisesti ole helppo. Siunausta ja voimia! T: Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas Piia ystävä! Viestisi rohkaisi minua kovasti ja varmaan monia.

   Kiitos suuresti myös rukouksistasi! Olette olleet myös usein rukouksissani ja myös sinulla on oma tärkeä paikkasi Kristuksen ruumiissa. Uskon Herran iloitsevan sinusta kovin!

   On armoa, jos saa jotain rakastavan Jumalan sydämmeltä jakaa. Nyt ollut sellaista hiljaisen rukouksen aikaa..Hyvä on osani, vaikka väliin onkin taisteluja ja vaikeaa. Sitä varmaan on meillä jokaisella.Jeesus on hyvin lähellä meitä aina auttaen.

   Rukoilin, mitä Piia sinun viestiin vastaisin ja tuolla keittiössä äsken tiskatessa laskeutui sydämelle suuri rauha ja sanat sydämelle:

   "Tämän minä olen teille puhunut, että teillä rauha olisi.
   Minun armossani on teille kylliksi, sillä voima tulee täydelliseksi heikkoudessa."

   Joh. 16:33
   Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman."

   Joh. 15:11
   Tämän minä olen teille puhunut, että minun iloni olisi teissä ja teidän ilonne tulisi täydelliseksi.

   2. Kor. 12:9
   Ja hän sanoi minulle: "Minun armossani on sinulle kyllin; sillä minun voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa".

   Runsasta siunausta elämäsi jokaiselle askeleellesi! Ja rakkaillesi!

   Poista