torstai 2. helmikuuta 2017

Kirjasta: Iltavartio / Urho Muroma


2. päivä 
Pidä kiinni Jumalan pyhästä sanasta. Älä anna inhimillisen heikkouden ja puutteiden ,joita sen kirjoittajat ovat jälkeensä jättäneet, vähimmässäkään määrässä horjuttaa uskoa Raamatun jumalalliseen innoitukseen. Rukoile mieluummin, että Herra yhä enemmän vahvistaisi uskoasi tämän Pyhän Kirjan jumalalliseen ilmoitukseen juuri sellaisena kuin se Sanassa on tuotu esiin. Ja mitä syvemmin saat kokea lupausten ihmeellistä toteutumista omassa elämässäsi, sitä syvemmin myös kiinnyt Pyhään Kirjaan. Tuskinpa Kristuksen seurakunta tarvitsee tänä aikana mitään niin syvästi kuin yhä vankempaa uskoa Pyhään Raamattuun, jumalallisen tahdon täydellisenä ilmoituksena. Mikäli seurakunta putoaa pois Sanan varmalta pohjalta, se joutuu nykyisen, henkivaltojen välisen, taistelun riepoteltavaksi tavalla, mikä lopulta vie sen haaksirikkoon. Kiinteämmin Sanaan! Syvempään rukoukseen! Ehdottomampaan kuuliaisuuteen! Ja elävä Jumala on kirkastava itsensä! 
       

3. päivä 
Tule Jeesuksen kasvojen eteen. Tyhjennä siinä koko sydämesi. Pura koko kuormasi. Kerro koko asiasi. Herra on lempeä ja hyvä. Hänen ilonsa on saada antaa anteeksi ja pyyhkiä pois synnit. Uskoudu Hänelle uudestaan ja saat nähdä, että kaikki on taas tuleva hyväksi. Katso, miten Jeesus kuvaa taivaallisen Isän mielenlaatua katuvaa syntistä kohtaan. Isä odottaa lastansa portilla. Isä näkee lapsensa jo ennen kuin tämä hänet huomaa. Isä se on, joka juoksee vastaan. Isä sulkee syliinsä ja suutelee hellästi. Näin tahtoo Herra sinullekin. Jumalan sydän on täynnä armoa ja rakkautta kaikkia katuvaisia kohtaan. Hän ei tahdo muistella hairahduksiasi ja lankeemuksiasi, vaan saada uudelleen armahtaa sinua. Älä jää niin kauas. Tule lähemmäksi. Painu rukoukseen. Ja puhu kaikki Jeesukselle. Katso, miten lempeästi Hän katselee sinua. Hän tahtoo sinua armahtaa. Annathan? 

 

2 kommenttia:

  1. Laitoin tämän saman omaan blogiini. Muroman kirjoitukset ovat niin armollisia, huonoinkin uskaltaa ne lukea. Mulla on nyt uusi kuulolaite. Sain sen eilen Tyks:sistä Tämä on digitaalinen koje.Jumalan rakkautta ja siunausta sinulle. Maila

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maila! Toivon kovasti, että uusi kuulokoje sopii sinulle hyvin, säädöt kohdilleen ja auttaa kuulemaan paremmin.
    Armo on todella ihana asia, josta suuri kiitosmieli.
    Runsasta siunausta päiviisi!

    VastaaPoista