torstai 26. marraskuuta 2015

Vainot puhkaisevat menestysteologian kuplan! Marttyyrien ääni

Näitä asioita poimimassani artikkelissa Raamattua tutkivat  ovat saaneet huomata.
Olen usein miettinyt, miksi olen niin paljon yksin ja sairaudestanikin kärsin.Tämä aika on ollut aikaa olla Jumalan kanssa ja aikaa tutkia Pyhää Jumalan sanaa ja myös aikaa- riisuuntumista omista teoista/vaatimuksista.Jeesuksen sovitustyö on niin suurta rakkautta, että ehkä jonain päivänä saan sen vielä syvemmin ymmärtää.Hänen armossaan on kylliksi...Isä tietää, mitä tarvitsemme ja on luvannut pitää huolta.Päiva vain ja hetki kerrallansa...
 Kiitos, että kaikki tapahtumat on hyvän Jumalan hallinnassa ja olemme saaneet myös varoitusta ja turvaa Jumalan sanassa.Meitä rakastetaan.Muistetaan vainottua seurakuntaa, kenen sydämmelle asia laskeutuu.

http://www.marttyyrienaani.fi/vainot-puhkaisevat-menestysteologian-kuplan/

Vainot puhkaisevat menestysteologian kuplan!

Menestysteologia tulee päälle kuin juna. Eikä vain yhdellä raiteella vaan moniraiteisena eksytyksenä, johon on vaikea tarttua, koska se on niin monimuotoinen. Käytetään oikeita raamatullisia termejä, kuten Jumalan Valtakunta jne. mutta niille annetaan Raamatun kokonaisilmoituksesta poikkeava merkitys.
Liikkeellä ovat väärät ”voidellut”, joista Jeesus varoitti ja liikkeellä on ”toinen evankeliumi”, josta Paavali varoitti. Hälyttävää on se, että arvostetut kristilliset julistajat ja vakaat kristityt hyväksyvät nämä opit kritiikittä. Raamatullinen koetteleminen puuttuu ja ajetaan täysillä metsään.
Näiden oppien opettajat ja niiden kannattajat unohtavat myös maailmassa vallitsevan tilanteen. Heidän oppeihinsa eivät kuuluu marttyyriys Kristuksen tähden, vainot eikä kärsimys. Unohdetaan, että Raamatullinen oppi ei ole koskaan ristiriidassa vallitsevan todellisuuden kanssa.
Unohdetaan, että se sanoma, mikä täällä rikkaassa ja vapaassa maailmassa julistetaan, pitää voida julistaa myös maanalaisessa seurakunnassa, vainottujen keskellä, Kristuksen tähden vangituille, pakolaisleireillä, yleisesti sanoen kaikkialla siellä missä ihmiset elävät. Menkää humalluttamaan ihmisiä Pohjois-Korean maanalaiseen seurakuntaan. Menkää ”soukkaamaan” Pohjois-Nigeriaan tai Kolumbiaan Farc-sissien alueelle. Menkää saarnaamaan ”Valtakunta nyt” oppianne Irakista paenneiden kristittyjen pakolaisleireille. Menkää julistamaan ”kvanttikristillisyyttä” Pakistanin tiilitehtaille. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka.
Vainottu Jeesuksen nimen tähden on vainottu mutta myös suuresti siunattu. Näiden noin 250 miljoonan uskovan elämän todellisuus ja heidän antamansa todistus puhkaisee menestysteologian kuplan ja paljastaa sen opillisen onttouden. Todellinen Jeesuksen opetuslapseus on kärsimyksen teologiaa, joka on lähes kokonaan unohdettu täällä rikkaassa vapaassa maailmassa. Jeesuksen oma opetus osoittaa tämä selkeästi, samoin apostolien, jos vain viitsitään se sieltä kaivaa esille!
Voin olla väärässä mutta harhaoppinen en tahdo olla!
Aki Miettinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti